معرفی خودرو، قیمت خودرو کارکرده

این وبلاگ با معرفی خودروهای موجود بازار از سویی و از سوی دیگر با بررسی قیمت‌های روز بازار، قیمت روز خودرو را ارایه میکند.

معرفی خودرو، قیمت خودرو کارکرده

این وبلاگ با معرفی خودروهای موجود بازار از سویی و از سوی دیگر با بررسی قیمت‌های روز بازار، قیمت روز خودرو را ارایه میکند.

این وبلاگ با معرفی خودروهای موجود بازار از سویی و از سوی دیگر با بررسی قیمت‌های روز بازار، قیمت روز خودرو را ارایه می‌کند. علاوه بر این موارد چنانچه مورد مناسبی برای خرید و فروش نیز در دنیای مجازی باشد، به کاربران معرفی می‌نماید.

۱۳ مطلب در تیر ۱۳۹۶ ثبت شده است

معرفی خودرو

 

تیبا هاچ‌بک یا تیبا ۲ یک سال و چند ماه پس از عرضه تیبا صندوق‌دار رونمایی شد. از آنجا که سایپا ۱۱۱ توانایی مقابله با پژو ۲۰۶ نداشت، این خودرو به نوعی برای بدست گرفتن بازار هاچ بک توسط سایپا به بازار عرضه شد که با توجه به قیمت پایین­تر آن، امری امکان­پذیر به نظر می‌رسید. تغییرات ایجادشده در این خودرو نسبت به نوع صندوق‌دار، هم در نمای خارجی و هم در تزیینات داخلی آن است، جایی که سقف و کل فضای عقبی خودرو تغییر کرده و از طرف دیگر تعداد زیادی از قطعات داخلی به گفته سازنده آن دستخوش تغییر شده است. تغییرات ظاهری در نمای عقب را می توان مثبت ارزیابی کرد تا جایی که توانسته رضایت‌مندی از ظاهر این خودرو را در بین جوانان تا حدی افزایش دهد.

 

نقد و بررسی فضای داخلی

 

اگر چه گفته شده که در داخل خودرو قطعات زیادی تغییر کرده است، اما تفاوت محسوسی در نمای داخلی خودرو نسبت به تیبا صندو‌‌ق‌د‌ار مشاهده نمی‌­شود. طراحی داخلی نه‌چندان مطلوب در کنار کیفیت نامطلوب مواد به کار رفته برای داشبورد ممکن است مشتری را در نگاه اول دلسرد کند. کنسول میانی خودرو که معمولا سیاه رنگ است به ترتیب از بالا به پایین ساعت، دریچه کولر یا بخاری، ردیفی شامل کلید چراغ خطر و ۴ کلید دیگر، پخش­‌کننده صوت و در نهایت کلیدهای تنظیم بخاری، کولر و وضعیت تهویه مطبوع روی آن قرار دارند. همچنین سعی شده رنگ داشبورد با صندلی هماهنگی باشد.

 نقد و بررسی بیرون خودرو

 

نمای جلو تیبا هاچ‌­بک همانند تیبا صندوق‌دار از چراغ­‌های کشیده اما کوچک به علاوه جلو پنجره کوچک تشکیل شده است که شکل ناهماهنگی را با با بدنه حجیم خودرو که به واسطه خطوط و انحناهای زیاد روی سپر، گلگیر و کاپوت اتومبیل به وجود آمده‌اند، ایجاد کرده است. نمای جانبی هم که براساس همان معیارهای نمای جلو طراحی شده، شکل نسبتا خوبی دارد. اما در نمای عقب تغییرات زیادی نسبت به تیبا صندوق‌دار به وجود آمده است. سقف، قسمت عقب بدنه جانبی، چراغ­‌های عقب، درب پنجم و سپر از جمله تغییرات ایجاد شده هستند.

  • حسین مولا

معرفی خودرو

دنا محصول شرکت ایران خودرو است که از آن به عنوان چهارمین خودروی یاد می‌کنند در واقع مدل بهبود یافته سمند است که بر روی پلت فرم پژو ۴۰۵ سوار شده است. طراحی این خودرو از سال ۱۳۸۸ کلید خورد و قرار بود تا سال ۱۳۹۱ وارد بازار شود اما این اتفاق در سال ۱۳۹۳ افتاد. این خودرو به دست متخصصین ایرانی طراحی شده است و سعی شده تا نمای داخلی و خارجی آن مطابق با استانداردهای روز باشد. قرار بود در ساخت این خودرو علاوه بر موتور EF۷، از موتور EF۷ توربو شارژ هم استفاده شود که بعدها به دلایل نامعلوم این طرح کنار گذاشته شد و خودرو فقط با همان موتور EF۷ روانه بازار شد. از لحاظ فنی و موتور دنا تفاوت چندانی با خودروی سورن ندارد اما تفاوت اصلی این خودروها در طراحی و امکانات آنهاست. در طراحی این خودرو سعی شده تا امکانات به­روز و کاربردی در آن گنجانده شود



نقد و بررسی فضای داخلی

همان طور که ذکر شد ایران خودرو در طرح خودرو دنا سعی کرده تا با تکیه بر توان مهندسین ایرانی، خودرویی به روز و مدرن را روانه بازار کند. این نکته در طراحی داخلی این خودرو بیشتر از هر جای دیگر به چشم می‌خورد. در طراحی داشبورد و تودری‌ها داخل خودرو از دو نوع رنگ مختلف استفاده شده (برخی مدل‌ها تک رنگ هستند) و همچنین از یک نوار با طرح چوب نیز برای جذابیت بیشتر کار هم در دو طرف کنسول میای و هم بر روی درب‌ها استفاده شده است. داشبورد بزرگ با قوسی مناسب و انحنایی مناسب به زیبایی داخل خودرو کمک زیادی کرده است. کنسول میانی نیز از طراحی خوبی برخوردار است. مانیتور بزرگ در بالای کنسول، سیستم صوتی و کلید‌های تنظیم سیستم تهویه خودرو در ادامه در کنار نوارهایی با طرح چوب در طرفین که از بالا به پایین باریک می‌شوند، شکل خوبی را به وجود آورده‌اند.  ظاهرا در نمونه‌های نمایشگاهی این خودرو از مانیتور باکیفیت‌تری استفاده شد، اما در نمونه‌های تولیدی این خودرو را با مانیتوری با کیفیت کمتر عرضه کرده است. بر روی غربیلک فرمان کلید‌های تنظیم سیستم صوتی و تصویری، تلفن همراه و کروز کنترل وجود دارد. لوگوی خودرو نیز در مرکز آن خودنمایی می‌کند.


نقد و بررسی بیرون خودرو

دنا که به عنوان خودرویی جدید و مستقل وارد بازار شد همانند سمند بر روی پلت فرم ۴۰۵ سوار شده است و در واقع می‌توان آن را فیس لیفتی اساسی و حرفه‌ای از خودروی سمند دانست. تغییرات در نمای ظاهری بسیار زیاد است و این تغییرات در نمای جلو، عقب،گلگیرها و برخی جزییات در نمای جانبی دیده می‌شود. در نمای جلوی چراغ‌ها با طراحی خوب و مدرنی دیده می‌شوند. این چراغ‌ها از ۴ قسمت تشکیل شده‌اند و چراغ‌های اصلی در دو قسمت بالا و چراغ راهنما و چراغ‌های ال‌ای‌دی در قسمت پایین قرار گرفته‌اند. انحنای چراغ‌ها نیز در هماهنگی با انحنای کاپوت، سپر و گلگیر طراحی شده‌اند. در کنار چراغ های جلو، جلو بنچره با شبکه بندی ریز و لوگوی ایران خودرو در مرکز آن نیز ظاهری مردن و قابل قبول به این خودرو داده است. از طرف دیگر سپر بزرگ جلوی این خودرو قدرت بیشتری به این خودرو داده است. در نمای جانبی اولین نکته که به چشم می‌آید کشیدگی خودرو در قسمت جلویی آن است که تناسب چندانی با اندازه قسمت عقب خودرو ندارد. رینگ‌های آلومنیومی ۱۵ اینچی در نمای جانبی شکل خودرو را بهتر کرده است. در نمای عقب نیز تناسب و هارمونی خوبی بین خطوط روی سپر و صندوق عقب و انحنای روی چراغ‌ها وجود دارد. نکته منفی که در طراحی عقب خودرو به نظر می‌آید این است که آن قدرت و صلابتی که در نمای جلو وجود داشت، در ان قسمت به چشم نمی‌خورد.

 

 

  • حسین مولا

 

پژو پارس معمولی از موتور XU۷JP/L۳ بهره مند است . این نوع موتور دارای حجم ۱۷۶۱CC  و  ۸ سوپاپ است و قادر است توانی معادل ۱۰۰ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور بر دقیقه و گشتاوری معادل ۱۵۳ نیوتن بر متر در ۳۰۰۰ دور در دقیقه تولید کند. شتاب صفر تا ۱۰۰ این نوع از پزو پارس ۱۱ ثانیه است.

پژو پارس سال از موتوری مشابه مدل معمولی پژو پارس بهره­مند است و تغییراتی درآینه های بغل و در داخل خودرو ایجاد شده است.

در پژو پارس LX، از موتور TU۵  که از حجمی معادل ۱۵۸۷CC و ۱۶ سوپاپ برخوردار است استفاده شده است که قادر است توانی برابر با ۱۰۸ اسب بخار در ۵۶۰۰ دور ب دقیقه و گشتاوری معادل ۱۴۲ نیوتن بر متر در ۴۰۰۰ دور بر دقیقه تولید نماید. شتاب صفر تا ۱۰۰ این مدل ۱۳.۲ ثانیه است.

در پژو پارس اتوماتیک نیز از موتور TU۵ استفاده شده و مشخصاتی مشابه پژو پارس LX  دارد.

در پژو پارس ELX  از دو نوع موتور استفاده شده است در یکی از مدل‌ها از موتور  XU۷J۴P/L۴ استفاده شده است این نوع موتور دارای حجم ۱۷۶۱CC  و ۱۶ سوپاپ است و قادر است توانی معادل ۱۱۰ اسب بخار در ۵۵۰۰ دور بر دقیقه و گشتاوری معادل ۱۵۵ نیوتن بر متر در ۴۲۵۰ دور در دقیقه تولید کند. شتاب صفر تا ۱۰۰ این نوع از پژو پارس ۹ ثانیه است.

 

در مدل دیگر از موتور XUM استفاده شده است که حجمی معادل ۱۹۰۵CC و ۸ سوپاپ برخوردار است استفاده شده است که قادر است توانی برابر با ۱۰۵ اسب بخار در ۵۵۰۰ دور ب دقیقه و گشتاوری معادل ۱۵۴ نیوتن بر متر در ۳۷۵۰ دور بر دقیقه تولید نماید. شتاب صفر تا ۱۰۰ این مدل ۱۱.۲ ثانیه است.

 

  • حسین مولا

 

با فروش فوق­العاده­ای که نمایندگی­ها در اواخر سال ۲۰۱۳ داشتند، طراحان شرکت کیا، خودروی کوپه ۲۰۱۴ را طراحی نمودند که به عنوان سومین نسل کیا سراتو درنظرگرفته می­شود. موتور اصلاح­شده جدید، باعث شده که این ورژن از سراتو کوپه، به پرسرعت­ترین مدل سراتو کوپه تا به امروز تبدیل گردد. خودروی کوپه به ­راحتی می­تواند با مدل‌های هوندا سیویک و تویوتا  GT۸۶ رقابت کند.

نقد و بررسی فضای داخلی

 

سراتو کوپه ۲۰۱۴ یک خودروی جادار می‌باشد. بلندی طاق جلو کمی کوتاه‌تر و ارتفاع صندلی‌های عقب سه سانتی­متر بزرگتر از مدل قبلی طراحی شده است. بخش داخلی خودرو دارای تزئینات بیشتری نسبت به مدل‌های قبلی است. بر روی فرمان و دستگیره‌ها از روکش چرم استفاده شده ولی برای تودوزی و تزئین صندلی‌ها، روکش چرمی به صورت سفارشی موجود است. درمدل SX ازپدال‌های آلیاژی و برای تزیین از فیبرهای کربنی استفاده شده است. مدل EX مجهز به سیستم تشخیص صوت UVO کیا، دوربین پشتیبانی، بلوتوث، فرمان تلسکوپی، سیستم خودکارکنترل سرعت و چراغ مه‌شکن می‌باشد . علاوه برموارد فوق، سیستم‌های دیگری نیز در خودرو نصب شده‌اند که عبارتنداز: سیستم ناوبری، moonroof، سیستم ورودی کنترل از راه دور، سیستم کیلس، سیستم تهویه‌ی مجزا، صندلی‌های چرمی، مجهزشدن صندلی جلو به سیستم گرمکن و صندلی راننده به سیستم خنک‌کننده وگرم‌کننده.

نقد و بررسی بیرون خودرو

 

ویژگی‌های مثبت بخش خارجی خودروی سراتو کوپه بیشتر از بخش داخلی آن می­باشد. نسبت به مدل قبلی فاصله بین دو محور و طول خودرو چند سانتی­متر بیشتر شده است و پهنای آن عریض­تر شده است. ظاهر سراتو کوپه دقیقا شبیه خانواده خودروهای کیا می‌باشد و طراحان سعی می‌کنند که همواره آن را به­روز نمایند. کوپ EX (نیمه فول) به رینگ‌های اسپورت ۱۶ اینچی استاندارد و کوپ SX (فول) به رینگ­های اسپورت ۱۸ اینچی مجهز می‌باشد . SX همچنین دارای سپرجلو و دریچه‌های تهویه هوا سیاه رنگ صیقلی شده‌ی بزرگتری است. علاوه برآن درکنار آینه‌های بغل می‌توان چراغ اخطار راهنما را مشاهده کرد. درقسمت عقب خودرو چراغ خطر LED و لوله‌های اگزوز کرومی خودنمایی می‌کنند. هردوطرف بدنه خودرو دارای آینه‌های بغل تاشوی برقی استاندارد و چراغ‌های زنون با توان تابشی بالا هستند.

نقد و بررسی موتور

 

 

موتور خودروی سراتو کوپه در مدل EX، یک موتورچهارسیلندر ۲ لیتری است که توانایی تولید ۱۵۶ اسب­ بخار را دارد. مدل SX این خودرو که از سال ۲۰۱۴ به بعد وارد ایران نشده است، به یک موتور چهارسیلندر ۱.۶ لیتری توربو شارژ مجهز می‌باشد و دارای ۲۰۱ اسب بخار قدرت است. EPA میزان کارایی موتور ۲ لیتری را برای شهر / بزرگراه واستفاده ترکیبی ازجعبه‌­دنده شش سرعته اتوماتیک به ترتیب ۹.۴ ، ۶.۹ و ۷.۸ محاسبه نموده است. مدل SX ممکن است دارای دو نوع سیستم انتقال قدرت دستی و خودکار شش سرعته باشد. مدل SX اتوماتیک شامل پدال‌­های تعویض دنده­‌ای است که به فرمان متصل هستند‌. تنها تفاوت مکانیکی برای مدل SX صرف نظر از سیستم انتقال توان و سایز چرخ‌­های آن، بزرگ بودن دیسک‌­های ترمز جلو می‌باشد. فرمان هیدرولیک خودرو تا حدودی انعطاف‌پذیر است به طوری که راننده می‌­تواند مقدار فرمان هیدرولیک را به حالت‌­های راحت، نرمال و اسپورت تغییردهد.

قیمت  سراتو کوپه 2014 وارداتی تقریبا 107 میلیون است. برای مشاهده قیمت سایر مدل‌ها بر روی تصویر زیر کلیک نمایید. 


 

 

 

  • حسین مولا

سمند ال ایکس، از نظر طراحی داخلی تغییر خاصی را تجربه نکرده است. برای افرادی که در حین رانندگی عادت دارند که دست راست خود را بر روی کنسول وسط بگذارند، این نیاز به خوبی در این خودرو رفع گردیده است. فضای داخلی داشبورد خودرو بسیار جادار بوده و دارای ۲ عدد جالیوانی استاندارد نیز می­‌باشد. فضای روی خود داشبورد با شیب ملایم طراحی گردیده، اما وسایلی که بر روی آن قرار داده می­‌شود در سرعت‌های نسبتا بالا از روی این فضا سر خواهند خورد. دو عدد چراغ مطالعه با نور بسیار مناسب در جلو و عقب فضای داخلی خودرو تعبیه گردیده است. این دو منبع روشنایی، غیر از روشنایی موجود در وسط فضای کابین می­‌باشد که وظیفه تامین نور لازم را در خودرو بر عهده دارد. از جمله آپشن‌­های بسیار جذاب این خودرو وجود صندلی برقی در هر دو سمت راننده و سرنشین جلو می‌باشد. همچنین این خودرو از دکمه صندوق­‌پران برقی بر روی داشبورد و ریموت کنترلی باز و بست درب خودرو بهره می­‌برد. فضای داخلی بسیار جادار بوده، به نحوی که ۳ نفر فرد بالغ به راحتی در عقب خودرو می‌نشینند. فضای جلوی خودرو نیز مانند عقب خودرو، بسیار جادار می­‌باشد. به نحوی که با جلو و عقب نمودن صندلی­‌های ردیف جلو، فضا برای سرنشینان ردیف عقب به صورت محسوسی محدود نمی­‌گردد. سمند ال ایکس دارای تیپ‌های معمولی، EF7 و EF7 دوگانه است.  تیپ معمولی باقیمت بین 10 تا 30 میلیون در بازار وجود دارد. برای مشاهده جزییات قیمت می‌توانید بر روی لینک زیر کلیک نمایید. 



  • حسین مولا

یکی از موفق­‌ترین محصولات شرکت پژو فرانسه، پژو ۲۰۶ بود که از همان ابتدای ورود خود مورد استقبال زیادی قرار گرفت. این خودرو توانست در چند سال اول تولید خود، عنوان پرفروش­‌ترین خودروی اروپا را بدست آورد. در سال ۱۳۸۰ با شروع تولید این خودرو در ایران، به‌دلیل برخورداری از ظاهر جذاب و اسپرت، مصرف سوخت پایین و ایمنی مناسب، مورد توجه زیادی قرار گرفت. از سال ۱۳۹۱ با ورود خودروهای چینی به خصوص ام‌وی‌ام، مدل ۳۱۵ هاچ‌بک، این خودروها رقیب جدی برای پژو ۲۰۶ محسوب می‌شوند. این خودرو در ۶ تیپ متنوع در بازار ایران وجود دارد

قیمت پژو 206 تیپ 5

1395                 33

1394                 31

1393                 29

1392                 28

1391                 26

برای دیدن قیمت سایرمدل‌ها و تیپ‌ها بر روی تصویر زیر کلیک نمایید.

 


  • حسین مولا

قیمت سوزوکی ویتارا(میلیون)

اتومات وارداتی

2008                      70

2007                      64

2006                      60

دنده‌ای وارداتی

2008                      64     

2007                      61

2006                      57

برای مشاهده قیمت سایر مدل‌ها بر روی تصویر زیر کلیک نمایید.

 

 

  • حسین مولا

قیمت توسان فول شرکتی (میلیون تومان)

2015                            153

2014                            143

2013                            131.5

2012                            126.5

2011                            119

2010                            88.5

2009                            85

2008                            81

2007                            77

برای مشاهده قیمت سایر مدل‌ها بر روی عکس زیر کلیک نمایید.

 

 

  • حسین مولا

قیمت لیفان 1600 (میلیون تومان)

1393                            30

1392                            28.5

1391                            25.5

1390                            25

برای مشاهده قیمت‌های مدل 1800 بر روی عکس کلیک نمایید.


 

  • حسین مولا

اپتیما فول شرکتی

سال

2015

2014

2013

2012

2010

2009

قیمت تقریبی (میلیون تومان)

152

143

130

122

85

74

 

اپتیما فول وارداتی

سال

2015

2014

2013

2012

قیمت تقریبی (میلیون تومان)

150.5

141.5

130

120

 

اپتیما نیمه‌فول وارداتی

سال

2015

2014

2013

2012

قیمت تقریبی (میلیون تومان)

145.5

134

122.5

116

  • حسین مولا